"Ik schreef me nog niet zo lang geleden in bij auteurslezingen.be. Maar ik genoot zo van de enkele lezingen die ik al gaf dat ik hiervoor in de toekomst graag meer tijd vrijhoud. Niet alleen het voorlezen zelf vind ik zo leuk, maar vooral ook de interactie met de mensen - jong en oud - die komen luisteren. Ze geven me op zoveel verschillende manieren feedback: in woorden, via hun lichaamstaal, hun tekeningen, een berichtje nadien... Hartverwarmend en inspirerend, vind ik dat." - An

0001-2_edited.jpg

6.10.2021 en 7.10.2021. An: "In Bibliotheek Leopoldsburg mocht ik Oeps, ik liet de citroentaart vallen, mijn Pleister-boek over faalangst, voorlezen aan de vijf klasjes van het eerste leerjaar van Sint-Michiel. Wat was dat leuk en gezellig! Na het verhaal gingen we aan het tekenen: Waarvan droom jij? Wat wil jij ooit graag doen, ook al weet je nog niet zeker of je het wel zult durven?"

Enkele bijzondere tekeningen:

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20
fullsizeoutput_50b4.jpeg

5.10.2021.  An: "Dank je wel aan de regiogroep in Geel van Ups & Downs vzw voor de gelegenheid die ze me boden om Een bloem van een tante, mijn Pleister-boek over bipolaire stoornis, voor te lezen in ontmoetingscentrum 't Vooruitzicht. Ik heb genoten van de warme babbels nadien, én het prachtige herfstboeket!"

Cover.jpg

22.09.2021. An: "Wat was dat fijn, om Lieve meid, mijn Pleister-boek over dementie, voor te lezen in Bibliotheek Turnhout. En wat een mooie tekeningen maakten de kinderen na afloop van het verhaal! De tekenopdracht luidde: Door samen leuke dingen te beleven, zaaien opa en Katrientje mooie herinneringen. Wat vind of vond jij leuk om samen met jouw opa of oma te doen?" 

Enkele bijzondere tekeningen: ‘Samen pannenkoeken eten’ (Niel, 7 jaar), ‘Samen Monopoly spelen’ (Lore, 10 jaar), ‘Samen koekjes bakken’ (Jill, 7 jaar).

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3